WallFace 14301 ELEGANZA

Muurbekleding exclusief leer design luxe afwerking bruin WallFace 14301 ELEGANZA Wandbekleding woonkamer 2,60 m2

Artikelnummer
14301-SA
Fabrikant
WallFace  http://www.wallface.de
Collectie
Leather Collection | 14301-SA
Afmetingen
2600 mm x 1000 mm x 1.5 mm / 2.60 sqm
8.53'L x 3.28"W / 28 sq feet
Verzendgewicht
3500 g
Beschikbaarheid
Meer dan 30 stuks beschikbaar
Klaar voor verzending binnen

7-10 dagen


325,90

incl. wettelijke BTW 19 %
excl. verzendkosten


In de mand
WallFace

WallFace zelfklevende wandpaneel | wandbekleding kunstleer

Grondlaag: HIPS (High Impact Polystyrene - stootvast polystyreen) met zelfklevende achterzijde
Coating: Hoogwaardig milieuvriendelijk PU kunstleer (skai), 100% pvc-vrij

Welkom bij de exclusieve WallFace muurpanelen. Prachtig wonen met doe-het-zelf!

Bent u op zoek naar een luxe eyecatcher voor uw interieur of naar een exclusieve wandbekleding voor representatieve kamers? U wilt materiaal dat u gemakkelijk kan verwerken, zonder speciaal gereedschap of speciale lijm?

Dan zijn onze zelfklevende decoratieve WallFace muurpanelen de perfecte manier om uw muren in een paar minuten een typerend 'WallFacegezicht' te geven.

Slechts met één strook van onze zelfklevende WallFace muurpanelen kunt u speciale accenten zetten.

Met een groot scala aan decoratieve muurpanelen die net zo gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd als zelfklevend behang, zullen WallFace kunststof wandpanelen het mogelijk maken buitengewone ideeën te realiseren voor mooie muren in uw huis. In een mum van tijd heb u een fraaie blikvanger voor het interieur van uw bedrijf, uw restaurant of uw bar. Ook als eyecatching decoratie in etalages of in de winkelinrichting zijn onze WallFace muurpanelen bij uitstek geschikt. Door creatief gebruik kunt u niet alleen muren bekleden, maar ook zeer eenvoudig en efficiënt uw meubels, deuren, koelkasten, tegels, bakken, manden, enz. verfraaien.

De verschillende maten, profielen en texturen geven een speciaal tintje aan elk oppervlak.

Met de Leather Collectie van WallFace ontvangt u voor decors met hoogwaardige afwerking en in tal van varianten met massief kunstleer als oppervlaktemateriaal. Deze met natuurgetrouw detail geproduceerde nabootsingen voelen niet alleen authentiek en zeer kwalitatief hoogwaardig aan, maar trekken ook direct alle aandacht in iedere kamer.

Eigenschappen:
Oppervlak makkelijk te reinigen, vlekbestendig, goed slijtvast, geschikt voor vochtige ruimten, bestand tegen hoge temperaturen tot 60 °C, buigbaar / laag gewicht / zelfklevend / gemakkelijk te snijden, opgerold makkelijk op te bergen. Geschikt voor alle niet-absorberende oppervlakken. Wanneer u verhuist, kunt u de wandpanelen zorgvuldig van de wand halen, en in uw nieuwe woning weer bevestigen met een gewone siliconenlijm die in de handel verkrijgbaar is.

WallFace wandplaten besparen tijd en geld. Deze wandbekleding plakt onmiddellijk, behoeft geen droogtijd, en is gemakkelijk op te hangen.

Aanhechting:
De ondergrond moet schoon, droog en vrij van stof en vuil zijn. Bij sterk absorberende grondoppervlakken (bijv. metselwerk) wordt een grondlaag, behangprimer of tiefengrund aanbevolen. Snijd het paneel op de gewenste lengte / vorm met een scherp mes. Verwijder stap voor stap de beschermende transportfolie van de kleefstof en druk vervolgens het paneel op de muur met een behangroller / een medium harde rubberen roller. Vermijd hierbij luchtzakken of luchtbellen.

Zakelijke klanten kunnen via e-mail bijzondere voorwaarden aanvragen bij aankoop van grote hoeveelheden. Bij bestellingen vanaf minimaal 3 muurpanelen kunnen deze op aanvraag tegen een meerprijs worden verstrekt met bijvoorbeeld magnetische drager i.p.v. zelfklevende achterzijde.

Omhoog