Keuken


Behang voor bad en keuken

In vochtiges ruimtes worden speciale eisen aan het behang gesteld.
Eenvoudig papierbehang, zonder verdere bescherming, zuigt het condenswater of de waterspetters in het algemeen op als een spons. Het resultaat is niet zelden schimmelplekken of zelfs ziektes bij de bewoners.

Ons behang voor bad en keuken is wasbestendig of zelf hoogwasbestendig.

Dat betekent dat vochtigheid geen mogelijkheid heeft in de structuur van het behang te dringen of zich zelfs tussen de muur en de achterkant van het behang vast te zetten. Schimmelvorming is, als voldoende gelucht wordt, zo goed als uitgesloten. Bovendien kan EDEM behang voor keuken en bad goed met een sopje worden gereinigd. Een extra voordeel - zeker bij het eten, waarbij het soms tot spetters op het behang kan komen.

Afwasbaar:
EDEM behang voor bad en keuken is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld.

Op welk behang voor keuken of bad uw keuze valt, met behang van EDEM hebben vochtigheid en schimmel nauwelijks een kans.