Stucwerk sierpleister


Plamuur en Stucoptiek behang

Wat vele jaren geleden in de omgangstaal als "rauhfaserbehang" (of ook rauhfaser) begon, komt nu weer versterkt de woonkamer in. Alleen nu vaak in een andere vorm, namelijk als zogenoemd stucbehang. In tegenstelling tot het meeste rauhfaser-papierbehang, waarin houtvezels en small houtdeeltjes voor een onregelmatige structuur zorgen, bestaat ons EDEM Behang niet uit "alleen maar" papier en houtresten.

Herinneringen aan oude boerderijen, waarin de muren vaak met stucwerk versierd waren, of aan gezellige kleine kamertjes aan de Middellandse zee worden wakker. De geschuimde vinylopppervlakte en de geraffinieerde structuur van ons vliesbehang hebben door hun exclusieve en hoogwaardige materialen een plastisch en driedimensionaal effect.

En het wordt nog beter: met ons behang in stuc en plamuurdesign kunt u goed kleine oneffenheden in de te behangen muur verbergen.

Dit behang is met één woord tijdloos en overleeft iedere trend.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM Stuc- en plamuurbehang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.

Op welk plamuur- of stucbehang uw keuze ook valt - U zult zich prima voelen!