Structuur


Structuurbehang

Strikt genomen is elk behang dat een reliëf vertoond structuurbehang. Voor een betere oriëntering en het sneller vinden van uw droombehang, hebben we besloten verdere categorieën zoals bijvoorbeeld "3D behang" of "overschilderbaar behang" op te nemen. Want niet elk structuurbehang is 3D behang en niet elk 3D behang is geschikt om over te schilderen.

Al ons structuurbehang in deze categorie is behang op vliesbasis.

Deze extra ademende textielvezel-celstof-samenstelling is niet alleen heel duurzaam maar tegelijk ook moeilijk ontvlambaar. Bovendien is het niet nodig vliesbehang in te weken, het kan direct verwerkt worden.

Dankzij de vinyllaag is dit behang extra geschikt om meerdere keren over te schildern.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.