Hout


Hout behang en 3D behang - Hout (!) een natuurlijke grondstof, die ons uitnodigt te dromen en ons warmte en geborgenheid geeft.

Met ons EDEM hout behang brengen wij u een stukje natuur in huis. Realistisch fotobehang met duidelijk voelbare 3D vezelrichtingen en reliëfs laten ons snel vergeten dat het hier "maar" om behang gaat.

Zo veelzijdig als de natuur, zo omvangrijk is ook ons assortiment van behang in houtoptiek. Of u nu de voorkeur geeft aan bamboehout of aan oude vloerplanken, wij hebben met zekerheid het juiste behang in juiste kleur, geheel naar uw smaak.

Zoals als gezegd, beschikt ons hout behang over zeer duidelijke reliëfstructuren dus echte 3D optiek binnen handbereik.

Dit realisme reikt ver over het vaak voorkomende "eenvoudige" posterbehang en geeft uw interieur een keur aan gezelligheid. Alleen de geur van vers gezaagd hout kunnen wij helaas niet leveren - maar we werken eraan!

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM behang in houtoptiek is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.

Wij brengen u een stukje natuur naar huis - hout behang van EDEM