Reliëf


Hoogwaardig reliëf behang

Wij brengen structuur in het behang!
Reliëfbehang beschikt over zichtbare en vooral voelbare structuren op de oppervlakte. Deze behangstructuur kan elke denkbare vorm hebben en in combinatie met de juiste kleuren, verschillende materialen "imiteren".

Ons hoogwaardig reliëf behang beschikt over echte schaduweffecten die door de scherpe kanten nog versterkt worden.

De heel precieze print levert u glamoureuze muren, dat zijn weerga niet kent.

Wie dus metselwerk, houten panelen of zelfs metaalplaten op de muur will, moet niet persé metselaar, timmerman of kleinsmid zijn. Door de verschillende lagen van dit reliëfbehang is het meestal zwaarder dan normaal behang. Let u dus goed op de juiste lijm. Die is natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar. Bij het behangen moet u erop letten, dat het behang niet geknikt wordt. Daardoor kan de structuur beschadigd worden. Om dezelfde reden raden wij van naadrollen af. Indien u nog vragen over ons reliëfbehang hebt, wij adviseren graag.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM reliëfbehang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld.

Reliëfbehang van EDEM - niet gewoon behang maar kunst!