3D Behang


3D Behang -
Start in de ruimtelijke wereld van het behang.

Maar eerst moeten we de vraag stellen, wat 3D eigenlijk betekent. Of beter gezegd: "Wanneer verdient een artikel of product de toevoeging 3D?". Veel wordt tegenwoordig als 3D aangeprezen.

Ons 3D-behang verdient deze titel geheel en al.

Het reliëfbehang geeft u interieur iets heel speciaals, een onverwisselbaar ambiënte en een speciale gezelligheid.

" U merkt het zeker al, wij nehmen de derde dimensie bij ons 3D-behang écht serieus. Lengte x breedte x diepte - zo definiëren wij onze voorstelling van 3D. Diepte betekent in dit geval niet de ruimtelijke foto of afbeelding van 3D-grafieken, die "alleen maar" op het behang geprint is, maar het feit, dat voorwerpen, bijvoorbeeld een steen, echt uit de muur steekt, dus uit de gladde oppervlakte van het behang komt. De industrie geeft aan, dat reeds een klein bultje op het behang als "3D" genoemd kan worden. Zo zou een normaal raufaserbehang al als 3D-behang verkocht kunnen worden. Ons 3D-behang beschikt echter over duidelijk zichtbare en voelbare structuren of vezelrichtingen in verbinding met een fotografisch ruimtelijke dieptewerking. Mogelijk wordt dit door onze speciale stans- en printtechnologie. Het resultaat is echte 3D optiek om aan te raken. "

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM 3D behang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld.

EDEM 3D behang - al het andere is gewoon plat!