Landhuis


Landhuis behang - Landhuisbehang

Elke gebied op deze wereld heeft zijn eigen stijl, zijn eigen karakter en zijn eigen typische manier van leven. We interpreteren het woord "landhuisstijl" vaak met oude boerderijen aan de Duitse kust of stulpjes ver weg van de grote steden. Typisch voor het noorden is bijvoorbeeld het landhuisbehang in lichtblauwe kleuren of gestreept.

Wij hebben voor elke "landelijke" levensstijl het juiste decor.

De in Spanje bekende "casa de campo", in de omgangstaal ook "finca" genaamd of de Italiaanse "casa di campagna" werden meestal met onbehandelde natuursteen gebouwd. Het Amerikaanse "country house" echter herinnert vaak aan een paleisachtig herenhuis. En niet te vergeten de charmant Kanadese blokhutten uit massive boomstammen, de schilderachtige Zwitserse "chalets" of de met bloemen bedekte Britse "cottages".

U ziet: landhuisbehang is een breed veld en al naar gelang van smaak of levensinstelling heel variabel in uitvoering en design.

En omdat dat zo is, vindt u in deze categorie "niet alleen" gestreept behang, maar ook behang met een steenmotief of met tegeltjes, behang met een houtstructuur of met bloemen. Woon zo zoals u het graag wilt en haal de wereld in uw huis.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM landhuisbehang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.

Landhuisbehang, een speciale manier van leven.