Effen


Uni behang - Effen behang

Minder is soms meer - dat geldt natuurlijk ook voor behang. Uni kleuren betekenen "effen". Bij uni behang zijn er echter reliëfs of structuren te vinden, die een beetje afsteken tegen de achtergrond van het behang. Het uni-behang past in elke kamer, want de kleurgeving is grenzenloos en themaoverschrijdend. Dit behang is dus voor de kinderkamer net zo geschikt als voor de keuken.

In ons assortiment vindt u uni behang voor iedere smaak, ongeacht of u de voorkeur geeft aan felle of aan decente kleuren.

Als behang voor de keuken, kinderkamer of badkamer adviseren wij bijvoorbeeld het uni vliesbehang, dat zelfs waterbestendig is. Voor alle andere kamers, dus bijvoorbeeld slaapkamerbehang, kiest u reliëfbedrukt vinylbehang op papierbasis. Vaak wordt uni behang met grafiekbehang gecombineerd, waardoor met opzet een harde stijlbreuk ontstaat.

Op welke wanddecoratie uw keuze ook valt, effen behang en uni behang ligt altijd in trend.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM uni behang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.