Plafond


Plafond behang -
Boven je hoofd werken is lastig, vooral als het om het behangen van het plafond gaat.

Een echte uitdaging voor de doe-het-zelver én het behang. In plaats van het bij iedereen bekende raufaserbehang adviseren wij het plafond met vinylbehang of vliesbehang te behangen.

Vliesbehang, ook renovatievlies genoemd, biedt enkele voordelen. Afhankelijk van de zwaarte van het materiaal kunt u met het renovatievlies kleine- tot middelgrote scheuren en zelfs rigipsvoegen dichten en egaliseren.

De vliesbanen worden van de rol op die met grondverf of lijm voorbehandelde wanden of plafond zonder inweken op naad geplakt en daarna naar keuze met moderne kleuren geverfd.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld.

Plafond behang van EDEM - daar staat het plafond op z'n kop!