Impressum


Impressum

Juridisch adres:

e-Delux GmbH
deze zijn vertegenwoordigd door de bedrijfsleider Igor Kraftsoff
Röntgenstr. 8
40699 Erkrath
Deutschland
Telefoon: +49 21048331122
Telefax: +49 21048331139
E-mail: info@profhome.nl
BTW-nummer: DE 815123542

geregistreerd in het handelsregister van de lokale rechtbank Wuppertal
Handelsregisternummer HRB 22247


De Europese Commissie heeft een platform opgezet voor de onlinebeslechting van consumentengeschillen zonder rechterlijke tussenkomst (ODR platform), te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

We zijn lid van het initiatief 'FairCommerce'.
Voor meer informatie, ga naar www.faircommerce.deJuridische informatie over de website

Alle teksten, foto's en verdere hier gepubliceerde informatie zijn onderworpen aan het auteursrecht van leverancier, tenzij er copyright van derden geldt. In ieder geval is de reproductie, verspreiding of publicatie alleen toegestaan in het geval van een herroepbaar en niet-overdraagbaar toestemming van de aanbieder.
 
Voor alle webinhoud verbonden via kruisverwijzingen (links) is de aanbieder niet verantwoordelijkheid, aangezien het hier niet over onze eigen inhoud gaat. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op illegale inhoud, op het moment van de linking was een dergelijke inhoud niet zichtbaar. De exploitanten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites. De aanbieder is niet verplicht te monitoren en controleren. Na melding van een inbreuk, zal de overeenkomstige link onmiddellijk worden verwijderd.