Overschilderbaar behang


Overschilderbaar behang - De mens is individueel en iedereen heeft zijn lievelingskleur en zijn eigen smaak. Goed, dat dat zo is!

Het is bijna onmogelijk behang in alle kleuren aan te bieden, daarom "verf uw behang toch gewoon zelf!" Geef uw behang dat speciale karakter met uw eigen, moderne verf voor binnen. Zo hebt u altijd een actueel en modieus behang, uw eigen "behangunikaat".

" Ons overschilderbaar behang op vliesbasis zijn geschikt voor alle schilderbedrijven en vaklieden. Ook bij ijverige doe-het-zelver is ons overschilderbaar behang erg geliefd. Dit vliesbehang bestaat uit 100% zuivere en ademende celstoffen en textielvezels met een decoratieve vinyllaag. Verschillende basisstructuren staan ter keuze en zelfs met dubbele breedte als XXL Behang.

Let op ook op onze tips en foefjes:

De verwerking is doodeenvoudig: op de ondergrond van dezelfde kleur wordt de speciale lijm voor vliesbehang op de afdichtende- of isoleerverf aangebracht en het behang wordt dan direct op deze ondergrond geplakt. Het lastige stijfselen van elke baan behang valt weg. Na het drogen kunt u uw nieuwe EDEM-behang direct overschilderen. "

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM overschilderbaar behang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld.

Overschilderbaar behang van EDEM - Wij brengen kleur in uw leven!