Kinderkamer


Kinderbehang - Kinderkamer behang - Kids behang

Kinderen zijn het waardevolste op de wereld en juist daarom moeten we in onze kinderkamers thuis op gezondheidsrisico's letten. Ons EDEM-kinderkamerbehang voldoet daarom niet alleen aan de strenge Duitse en Europese normen, maar overtreft die zelfs.

Kinderkamer behang - Belangrijke informatie voor ouders. Weekmakers:

"Het is onvermijdelijk dat elk behang weekmakers bevat. Deze stoffen dienen de rekbaarheid, de stabiliteit en de weekheid. In ons kids-behang vindt u  geen weekmakers op basis van phtaalzuur, die steeds weer voor negatieve publiciteit zorgen en zelfs tegenwoordig nog vaak in behang of speelgoed uit Azië te vinden is. Wij gebruiken uitsluitend zogenaamde DINP-weekmakers, dus stoffen die als ongevaarlijk voor mensen geclassificeerd zijn. - Wij willen dat uw kind gezond blijft."

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM uni behang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.

Kinderkamerbehang voor het belangrijkste op de wereld!