Steen


Behang in steen en tegel optiek

Rustikaal als steenbrokken of liever mediterraan in de typische tegeloptiek - welk behang past bij u?
Door ons fotorealistisch reliëfbehang, in plastisch werkende 3D steenoptiek, creeërt u een gevoel alsof u echt voor een stenen muur staat. Zo wordt een natuurlijk ambiënte geschapen. In veel zuidelijke landen sieren tegels met verschillende motieven de muren. Meestal in de keuken - daar waar het leven plaatsvindt, daar waar het gezin samen eet en met elkaar praat - zijn de tegels dikwijls heel erg mooi gemaakt. Haal dit "dolce vita-gevoel" naar huis - ons tegelbehang helpt u daarbij.

Niet alleen maar bedrukt

Ons steen behang en tegelbe hang beschikt over duidelijke reliëfstructuren.

Dat betekent: echte 3D optiek, ligt voor het grijpen!

Natuurlijk staat op de voorgrond en natuurlijk kunt u ons EDEM tegel- en steen behang met elkaar combineren. Let er echter wel op, dat het behang bij uw inrichting past. Dit behang zou u niet op alle 4 muren moeten aanbrengen, maar alleen als eye-catcher op één of twee muren. Een optisch voordeel is het ook als deze muren samenhangend zijn.

Als u niet meteen een keuze kunt maken welk behang het beste zou passen, kunt heel eenvoudig een paar behangstaaltjes bestellen en thuis experimenteren.

Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang:
Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. Deze moderne drukprocedure schept een hoogwaardig, zeer stabiele, langlevende en individuele coating. Door zo'n exclusieve coating weegt een rol uit de 900-collectie bijvoorbeeld 3900 gr. (1 rol = 10,65 m2.) Conventionele rollen behang wegen slechts ca. 800 gr. Deze collectie met dubbele rollenbreedte van 1,06 m. (XXL behang) werd speciaal voor klanten met hoge eisen, alsook voor exclusieve en zakelijke objecten ontworpen.

Vinyl-behang op papierbasis:
Vinylbehang op basis van tweelagen papier met een geschuimde gestructureerde vinyloppervlakte. Dit behang uit de collectie "VERSAILLES" uit het huis EDEM onderscheidt zich door de uitmuntende oppervlakteeigenschappen zoals ijzersterk, kleurecht en was- en reinigingsbestendig.

Informatie over de verf:
Helaas zijn kankerverwekkende stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), primaire aromatische amines, zware metalen en allergieverwekkende stoffen, zoals nikkel, geen uitzondering binnenshuis.

Niet met ons! EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan?

Afwasbaar:
EDEM behang in steen- en tegeloptiek is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen. Zo hebt u nog langer plezier van uw behang.

Over EDEM:
Met behulp van diverse en hoog ontwikkelde technologieën uit Duitsland, Westeuropese grondstofleveranciers en gerenomeerde internationale ontwerpers heeft EDEM AG in de op dit moment modernste behangfabriek de behangdrukkunst tot in de perfectie ontwikkeld. Behang van het merk EDEM is milieuvriendelijk, duurzaam, licht- en wasbestendig. De omvangrijke collectie onderscheidt zich door een groot aantal motieven en structuren, verschillende designs en veel combinatiemogelijkheden.