Betaalmethodes | Profhome Shop

Betaalmethodes en payments

U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes:

Vooruitbetaling

Via mail krijgt u van ons een bestelbevestiging toegestuurd. Daarin staan onze bankgegevens vermeld, het bestelnummer en het totaalbedrag van uw bestelling. Gelieve het bedrag inclusief verzendkosten op de aangegeven rekening over te maken. Vergeet u niet het bestelnummer van uw opdracht te vermelden.
Zodra het bedrag op onze rekening is ingegaan wordt uw bestelling verstuurd.PayPal

paypal

U kunt veilig betalen middels PayPal. PayPal is een betaalsysteem waar je makkelijk en veilig online mee kunt winkelen. Met PayPal kunnen uw producten al meteen verzonden worden als de bestelling bij ons is ingegaan. Het is uiteraard gratis, dus een online betaalsysteem dat voor een snelle verwerking van uw bestelling zorgt. Uw producten hebt u met PayPal sneller thuis.

Als u Paypal als betaalsysteen wilt gebruiken moet u zich eerst bij Paypal registreren. Geef uw bankgegevens of het nummer van uw creditcard aan. Dan kunt u meteen via PayPal betalen. Bij ons kunt u tijdens de bestelling Paypal als betaalsysteem kiezen. U wordt automatisch naar PayPal gestuurd. Daar kunt u zich registreren en de bestelling met de betaling afsluiten.

Voor het betalen met PayPal hoeft u maar een keer uw gebruikersnaam en uw wachtwoord aan te geven. Voor elke actie krijgt u een bevestiging per mail.

Kijk voor meer informatie onder www.paypal.nl.Credit Card

paypal

Makkelijk betalen met uw creditcard. Betaal uw produkten met MasterCard, American Express, Diners Club of VISA. U betaalt het totaalbedrag via de online fiduciaire Skrill.

Belangrijk: om met uw creditcard te betalen moet u een account bij Moneybookers hebben of zich in onze shop registreren (het is niet mogelijk via creditcard te betalen als u 'als gast naar de kassa' gaat).

Met MasterCard SecureCode en Verified by Visa kunt u nu nog veiliger betalen. Tijdens de bestelling verschijnt er een veld dat u met uw bank verbindt. Daar kunt u uw persoonlijke wachtwoord invullen en zich op die manier identificeren. Indien u nog nooit Master Card Secure Code of Verified by Visa hebt gebruikt hebt u tijdens de bestelprocedure de mogelijkheid om een wachtwoord te kiezen en de transactie af te sluiten.

Creditcard Verification
Via Credit Card Verification wordt een onlineaankoop extra veilig. Tijdens de bestelling met creditcard wordt u in dit geval naar uw persoonlijke wachtwoord gevraagd. We proberen op deze manier fraude te voorkomen.

Om zich voor een Credit Card Verification te registreren hebt u nodig:

  • Het nummer van uw creditcard
  • De vervaldatum van uw creditcard
  • Persoonlijke gegevens die in verloop van de registratie worden opgevraagd. Bijvoorbeeld uw bankgegevens of delen daarvan.

Tijdens de registrering moet u een persoonlijk wachtwoord kiezen.

Als u bij ons bent geregistreerd en een persoonlijk wachtwoord hebt gekozen, krijgt u altijd een persoonlijke verwelkoming van ons te zien. U wordt ook naar uw wachtwoord gevraagd.

Als u het wachtwoord correct hebt ingevuld, bevestigt het systeem dat u de rechtmatige bezitter van de creditcard bent. De bestelling is nu afgesloten. Daarvan krijgt u een bevestiging.

Belangrijk: als u tijdens de Credit Card Verification GEEN persoonlijke verwelkoming van ons kunt zien, vul dan NIET uw wachtwoord in. Bel over dit voorval onmiddellijk met uw bank.

Meer informatie bij www.skrill.com.iDeal

paypal

Heeft u een Nederlandse bankrekening, dan kunt u gebruik maken van iDeal, een gezamenlijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken.

Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis en SNS Bank doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig: de betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn.

Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, in realtime een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kiest u in een onlineshop voor de betaalmethode iDeal, dan krijgt u in een dropdownmenu de banken te zien die ermee werken. U kiest uw eigen bank en kunt vervolgens in de betaalomgeving die u gewend bent afrekenen.

Makkelijk: alles is al voor u ingevuld, dus u bent met één druk op de knop klaar. U moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die u ook gebruikt bij 'gewone' internetbankieren.

Pluspunten:

  • iDEAL is veilig. De betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor u uw aankopen snel opgestuurd krijgt
  • verder is iDEAL gebruiksvriendelijk en gemakkelijk doordat het gebaseerd is op internetbankieren.

Meer informatie bij www.ideal.nl.Klarna

paypal

Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen.

Verzamel uw aankopen op Klarna's maandelijkse factuur:

Als u ervoor heeft gekozen om gespreid en flexibel te betalen, worden uw aankopen verzameld op één maandelijkse factuur. Deze factuur betaalt u aan het begin van de daaropvolgende maand. Als u meerdere aankopen verzamelt op de maandelijkse factuur, betaalt u altijd met dezelfde betalingsomschrijving.

Meer informatie bij www.klarna.nl.