Over ons

Hartelijk welkom in onze onlineshop!

Bij ons vindt u alles voor mooie wanden. Met onze behangen, wandbekledingen, en decoratieve plafonds creëert u een nieuw woongevoel. Laat u zich inspireren door de bijzondere collectie behangpapier die wij voor u verzameld hebben. Schitterende kleurrijke bloemenmotieven of exlcusieve barokbehangen. Met onze (Nederlandstalige) klantenservice staan we graag tot uw dienst.Behang:

E-Delux GmbH is uw officiële Europese representant voor EDEM AG in West-Europa. Als rechtstreekse importeur van EDEM vliesbehangen en EDEM vinylbehangen kunnen we u de beste prijzen offereren. Bestsellers als ons hoogwaardige renovatievlies kunnen we u 'made in Germany' voor een voordeelprijs aanbieden.

EDEM AG werkt met de nieuwste technologieën uit Duitsland en verwerkt West-Europese grondstoffen. EDEM AG werkt samen met gerenommeerde internationale designers. EDEM onderhoudt een van de modernste behangfabrieken van Europa. Hier wordt behangkunst tot perfectie ontwikkelt.

Behangen van EDEM zijn milieuvriendelijk, duurzaam, kleurecht en afwasbaar. Met de grote hoeveelheid patronen, structuren en verschillende dessins hebt u eindeloos veel mogelijkheden voor uw interieur.


Wandbekleding | Wandpanelen:

U bent op zoek naar een luxe blikvanger voor uw interieur? Of u zoekt een exclusieve wandbekleding voor representatieve kamers? Én u wilt graag een materiaal dat u makkelijk zelf kunt verwerken?

Dan hebt u met onze zelfklevende WallFace wandpanelen alle mogelijkheden uw kamer op te vrolijken. U kunt al met een enkel wandpaneel een uniek effect verkrijgen.Decoratieve profielen en ornamenten:

Met creatieve profielen kunt u of klassiek of modern uw persoonlijke woonstijl accentueren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om karaktervolle deuromlijstingen, zuilen, pilasters en rozassen met elkaar te combineren.

Een compleet gamma voor een totaalconcept in stijl: van kroon- en wandlijsten over plinten en lambrisering tot verlichtingssystemen en deurdecoratie, telkens met dat tikkeltje meer.Winkel

In ons distributiecentrum in Erkrath (vlakbij Düsseldorf) hebben we een grote showroom. Hier kunt u op uw gemak ons uitgebreide productprogramma bekijken. Hier kunt u zich van de excellente kwaliteit van onze producten overtuigen.

Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze producten. Uw feedback, wensen, op- en aanmerkingen ontvangen wij daarom graag. Ook dealers, woninginrichters en interieurontwerpers willen we graag uitnodigen om met ons contact op te nemen omtrent coöperaties.

e-Delux GmbH
Roentgenstrasse 8
40699 Erkrath
Germany
Tel.: +49 (0) 2104 – 833 11 22
Fax: +49 (0) 2104-833 11 39
E-Mail: info@profhome.nl