Contact


Hebt u een vraag of een verzoek? Neem dan contact met ons op. Vul gewoon het formulier in en wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk behandelen.

Wij zijn blij met uw interesse en beantwoorden graag uw vragen. Leverings- en betalingsinformatie vindt u op de pagina’s “Verzending” en “Betaalwijzen”. Voor een antwoord op uw vragen over het bestelproces kunt u terecht op de pagina “Hulp”.
Voor uitvoerig advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u kiezen, beantwoorden al uw vragen en informeren u over:

  1. Producteigenschappen;
  2. Bestelproces;
  3. Verzendkosten en -duur;
  4. Kortingen voor klanten;
  5. Productvoorbeelden bestellen.

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen:

  • Via het contactformulier: Vul het contactformulier in wanneer u vragen, opmerkingen of aanmerkingen hebt. Velden die aangeduid zijn met “*”, zijn verplichte velden.
  • Via de telefoon: Op deze pagina vindt u de telefoonnummers van onze klantendienst (de kosten daarvan hangen af van uw regionale tarief). Wij geven u advies in de volgende talen: Duits, Engels, Russisch, Spaans, Italiaans en Frans.
  • Per e-mail: U kunt ons ook een e-mailbericht toesturen met de gegevens van uw verzoek. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk beantwoorden.

Gebruik een van de bovengenoemde mogelijkheden en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van onze service. Veel koopplezier!

e-Delux GmbH
Röntgenstr 8
40699 Erkrath
Duitsland

+49 (0) 2104 833 11 22

info@profhome.nl

Maandag - vrijdag, 10.00 u – 16.00 u

* Dit is een verplicht veld.